>BORNTOKILL<
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
:ASHD:SAHbilgisiz ve aptal kişilerin yorumları için teşekkür ederiz melede herkezi dövdük mageyi öğrenmeye çalışıyoruz...polemik yapıcak bebeler uzasın başka konuya .
Abilerinmi ? lan köpek kimin lafıyla gerdeğe girmişiz bu döneme kadar ki şimdi gelicez birilerinin gazıyla yorum yapıcaz he ? Sen kimsin ki benim seviyeme ulaşabiliceksin ve üstüne üstlük beni kesiceksin ilk önce seviyeni bil bu sana son postum boş boş zırlama git ilk önce server açıldıgında exp pre al amk fakirleri sizi .sen kimsin köpek sana kemik atanlar kim abilerinmi yolladı yorum at diye o itemlerlede senin gibilerin bacısını devirdik biz konumdan defol yol al şimdi .
İsadece ego var gel seninle her serverda 1v1 atarım oyun bıraktırmasına gelcekmisin? senin seviyen ne götlek TheMYKOda iki adam kesmemi? seni oyun diye oynarım ben nob
O gördüğün video da oradaki 16 kişiden başka kimse gerçeği bilmiyor diğer tarafta sağolsun gerçeği söliyemiyor hangi şartlarda vs attığımızı, ekip oyununu daha çok seviyorum 1v1 bana göre pek değil, Bizim seviyemize ulaştığınız da bi ara TheMYKOda atarız 8v8 ama siz kesildiğiniz dede ya of ya onların chitin seti var raptorları var priestleri Uniq dolu magesi çok fena slide atıyor biz de fp set var priestlerimiz çöpçü diyip ağlarsınız .
şu video gördümde arkadaşlarım sizi press ok yaptırmış hahahaha![]()