knightsever
Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Evet beyler konu başlığındada gördüğünüz gibi TheMYKOnun efsane olduğuna dair birsürü söylem işittim fakat gördüklerim diğer oyuncu edinemeyen serverların genie koymayıpta efsane olarak adlandırdığınız TheMYKOnun serverına genie koyması . biz eski knight severler neden private server oynuyoruz?? ben söyleyeyim . çünki eski anılarla dolup taşmak istiyoruz. eski anılarımızda neler mevcut . bir sürü ezik, biz dahil , serverda GENİE OLMAMASI , gayet abartıya kaçıcak derecede zor olan item dizilimi , aylarca hatta 1 yıla dayanan bir oyun süresi ve serverın uzun olması ile beraber bunun getirisi olan güzel dostluklar isteklerimiz arasında . şimdi benim anlamadığım şu ; bu kojiro bey 2. haftasında serverdaki user sayısını yarı yarıya düşürücek kapasitede bir dizayn oluşturmuş . bizim orjinal knightı bırakmaktaki ilk ve tek sebebimiz olan genieyi serverına tam anlamıyla aşılamış . bunun neresi myko ?? neresi efsane ?? ben kendi nacizane yorumum olarak açılan en dandik private serverın bile şu kapasitenin kat kat üstte ve orjinal olduğuna inanıyorum.sizler genie ve 2 haftada gözle görülür abartılı bir oyuncu kaybı yaşayan ve sürekli emek harcayıp bu emeklerinizin sıfırlandığını görmekten haz duyuyorsanız o sizin düşüncenizdir ve saygı duyarım . uzun ve sitemli yazılarımdan dolayı kusruma bakmayın . saygılarımla...
Last edited: