Farm için yeterli bilgiye sahip değilsin ya da kurnazlık yapıyorsun videonda, orda 1.5 2 saat afk olabilir bi mage en az.videoyu begenip kanala abone olursanız sevinirim
ne alakası var ben charı afk siksen bırakamam ben pc başındayım hep videodada zaten hemen üstüm doluyor diyorum her 30dakikada bir üstümü boşaltıyorum rprmi yapıp gleiyorum orda mage afk bırakamaz zaten burdaki amaç 5saatde cıkan bus ve çeşitlerini gösterdimFarm için yeterli bilgiye sahip değilsin ya da kurnazlık yapıyorsun videonda, orda 1.5 2 saat afk olabilir bi mage en az.![]()
ulan ne kadar boş yorumlaar atıyonuz anlamıyorum burda millet görmesi amaçlı videolar cekiyorum 54m para yapıyor ve burda bes cok atıyor en pahalı bildiniz gibi bes afk slot sonucta60 bes 900k dan çok rahat 1 gb nasıl ediyor acaba.
millet görmesi amaçlı değil, amacun yutıbır olmakulan ne kadar boş yorumlaar atıyonuz anlamıyorum burda millet görmesi amaçlı videolar cekiyorum 54m para yapıyor ve burda bes cok atıyor en pahalı bildiniz gibi bes afk slot sonucta