sende tblcisin deyip duruyodu bende gülerek bende tblciyim dedim taşak geçtim yani ve altına aq aptalı madem bende tbl var vs. vs. devam etti konuşma ama işine geleni koymuş arkadaş ben TheMYKOnun hemen hemen her dbsinde oynadım ve benim 1 kez hile vb. bişey kullandıgımı kanıtlasınlar değil TheMYKO knighta dahi girmem ama ben biraz bişey biliyosam o adamlar hile zaten hile sayfaları varBende demiş yani orda yakın bi konuşmadan kesit var. Ben tbl kullanıyorum peki sen nasıl kilitlenmiyosun? Bende kullanıyorum tbl der gibiOnlarda sizin videonuzu koymuş ayrıca. Hepinizde var kısaca birbirinizi ifşa edip 2 nizde ban yiyeceksiniz o olacak
![]()
Hah bak işte o küfür olayına bende kıl oluyorum. Adamların agzından Si...Yar.. eksik elmiyor. En ufak bir işte tik haline getirmişşer emzik misalı agızlarından düşürmüyorlar. Bazen oyle insanı tahrik edecek şekilde öyle küfürler ediyorlar ki, Resmen cinayete teşebüs. Bu uzaktan klavyede erkeklik yapanlar real hayatta nasıl yaşıyorlar acaba. Ki, eminim çoğu abi ayağı çeken yalaka mahlukatlardır.Ben adamlar suçsuz demiyorum vardır illaki hile. Sizde varsa onlarda da vardır. Adamlarda var diyene kadar "evet kardeşim bizde de var, çünkü onlar da kullanıyor al bu da kanıt" desen en azından biraz olgun davranırdın. Çocuk gibi ne bu birde oyun içerisinde pm atıp ana avrat küfür etmeler falan.. Sizin yaşınız kaç ?
Adamlar çocuk abisi, alttan alıyoruz ama nereye kadar işte -_-Hah bak işte o küfür olayına bende kıl oluyorum. Adamların agzından Si...Yar.. eksik elmiyor. En ufak bir işte tik haline getirmişşer emzik misalı agızlarından düşürmüyorlar. Bazen oyle insanı tahrik edecek şekilde öyle küfürler ediyorlar ki, Resmen cinayete teşebüs. Bu uzaktan klavyede erkeklik yapanlar real hayatta nasıl yaşıyorlar acaba. Ki, eminim çoğu abi ayağı çeken yalaka mahlukatlardır.