kardeş bu kadar vıdeolarını cektık ızledık eyvallah da konu herseyı bılmeye gelınce madem herseyı bılıyorsunda server acıldıgından berı kac gb yaptıgını soylermısın ? .. ya bu serverı ılk defa ogrenmıs bırı ıle bu serverı yıllardır oynayan bırılerı ı ıle nasıl kendını bır tutuyor ya :S sen busun nerde cıktıgını ogrenene kadar ben 10 gb kasmıs oluyorum .. vıdeoların hıc hos degıl belkı yenı ogrenmek ısteyenlere bır bılgı oluyor ama onların omru bu serverda 2 hafya sen ıssızlıkten dolayı cok oynamassın ve yaptıgın 3 5 vıdeo ıle serverı cozmus zannedıyorsun kendını . yazık yeter artık forumu takıp eden bırı olarak vıdeolarını gormek ıstemıyorumip ban atmıştır yasak sonucta ben bile satmıyorum gbo kadar gb kasma yerlerini biliyorum satmıyorum istek var satmıyorum
videolarımı begenmene saygım var sıkıntı yok toplamda 30gb kastım serverda gb satmak yasak normalde günde 10gb kasabilen birisiyim lakin kasmam boş yere sırtım yada boş yere vücudu yormak istemem günde 3 5 saat oynuyan birisiyim genellikle geceleri onlineyim ben bu serverı bildigimi hiç bir yerde söylemedim toplamda 3dbdir oynuyorum TheMYKOyu kafandan element uydurma. videolarıma bakmak zorunda degilsin SADECE Saygı Göstericeksin senin gibiler var Ama admin birşey demedikten sonra sizin sadece yorum atma hakkınız var Evet issizim aslında iş bolda cagıran cok var gitmiyorum geçen haaziran temmuz agustos bir calıştım 8.000tl Para kazandım şimdide askerligi bekliyorum Şubatda o yüzden reklam işlerim var onlara bakıyorum bu arada knightonline oynuyorum pvp reklam editörüyüm sadece yıllık 8.000tl Facebook gelirim var her yıl artıyor ilerde büyük paralar kazanıcam bu oyun sayesinde ben birşeyleri bir videoları hayatta boş yere yapmam suanki TheMYKO videolarıda boşa degil para kazanmadım TheMYKOdan ama bir şekilde destek aldım oyundaki arkadaşlar admin pek yorumlara kafayı takma diyor ama bendeki huyda **** **** cevap vermem gerek TheMYKO Pro anlamına gelen forumdakilere bakma sadece rahatsız oluyorsankardeş bu kadar vıdeolarını cektık ızledık eyvallah da konu herseyı bılmeye gelınce madem herseyı bılıyorsunda server acıldıgından berı kac gb yaptıgını soylermısın ? .. ya bu serverı ılk defa ogrenmıs bırı ıle bu serverı yıllardır oynayan bırılerı ı ıle nasıl kendını bır tutuyor ya :S sen busun nerde cıktıgını ogrenene kadar ben 10 gb kasmıs oluyorum .. vıdeoların hıc hos degıl belkı yenı ogrenmek ısteyenlere bır bılgı oluyor ama onların omru bu serverda 2 hafya sen ıssızlıkten dolayı cok oynamassın ve yaptıgın 3 5 vıdeo ıle serverı cozmus zannedıyorsun kendını . yazık yeter artık forumu takıp eden bırı olarak vıdeolarını gormek ıstemıyorum
o sayfalar bırakmaz 8 bin kankavideolarımı begenmene saygım var sıkıntı yok toplamda 30gb kastım serverda gb satmak yasak normalde günde 10gb kasabilen birisiyim lakin kasmam boş yere sırtım yada boş yere vücudu yormak istemem günde 3 5 saat oynuyan birisiyim genellikle geceleri onlineyim ben bu serverı bildigimi hiç bir yerde söylemedim toplamda 3dbdir oynuyorum TheMYKOyu kafandan element uydurma. videolarıma bakmak zorunda degilsin SADECE Saygı Göstericeksin senin gibiler var Ama admin birşey demedikten sonra sizin sadece yorum atma hakkınız var Evet issizim aslında iş bolda cagıran cok var gitmiyorum geçen haaziran temmuz agustos bir calıştım 8.000tl Para kazandım şimdide askerligi bekliyorum Şubatda o yüzden reklam işlerim var onlara bakıyorum bu arada knightonline oynuyorum pvp reklam editörüyüm sadece yıllık 8.000tl Facebook gelirim var her yıl artıyor ilerde büyük paralar kazanıcam bu oyun sayesinde ben birşeyleri bir videoları hayatta boş yere yapmam suanki TheMYKO videolarıda boşa degil para kazanmadım TheMYKOdan ama bir şekilde destek aldım oyundaki arkadaşlar admin pek yorumlara kafayı takma diyor ama bendeki huyda **** **** cevap vermem gerek TheMYKO Pro anlamına gelen forumdakilere bakma sadece rahatsız oluyorsan
Sayfa ve grup Türünün tek örnegidir begen gruba katıl takip et 1kişi 5tl anlamına geliyor aylıkdestek beklerim kardeşim
www.facebook.com/kocapspage
www.instagram.com/kocapspage/
www.facebook.com/groups/KnightOnline.Muhabbet
su salagın anlattıklarını bırı tercume etsınvideolarımı begenmene saygım var sıkıntı yok toplamda 30gb kastım serverda gb satmak yasak normalde günde 10gb kasabilen birisiyim lakin kasmam boş yere sırtım yada boş yere vücudu yormak istemem günde 3 5 saat oynuyan birisiyim genellikle geceleri onlineyim ben bu serverı bildigimi hiç bir yerde söylemedim toplamda 3dbdir oynuyorum TheMYKOyu kafandan element uydurma. videolarıma bakmak zorunda degilsin SADECE Saygı Göstericeksin senin gibiler var Ama admin birşey demedikten sonra sizin sadece yorum atma hakkınız var Evet issizim aslında iş bolda cagıran cok var gitmiyorum geçen haaziran temmuz agustos bir calıştım 8.000tl Para kazandım şimdide askerligi bekliyorum Şubatda o yüzden reklam işlerim var onlara bakıyorum bu arada knightonline oynuyorum pvp reklam editörüyüm sadece yıllık 8.000tl Facebook gelirim var her yıl artıyor ilerde büyük paralar kazanıcam bu oyun sayesinde ben birşeyleri bir videoları hayatta boş yere yapmam suanki TheMYKO videolarıda boşa degil para kazanmadım TheMYKOdan ama bir şekilde destek aldım oyundaki arkadaşlar admin pek yorumlara kafayı takma diyor ama bendeki huyda **** **** cevap vermem gerek TheMYKO Pro anlamına gelen forumdakilere bakma sadece rahatsız oluyorsan
Sayfa ve grup Türünün tek örnegidir begen gruba katıl takip et 1kişi 5tl anlamına geliyor aylıkdestek beklerim kardeşim
www.facebook.com/kocapspage
www.instagram.com/kocapspage/
www.facebook.com/groups/KnightOnline.Muhabbet