lJunnTheOnuRl
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
İyi Seyirler beyler arkadasın charıyla bi 30-45dk tur attık
not: şarkı alıntıdır beyendim
masterli mastersiz seçmeden ws attım herkesle videoda gözüküyor satenburda sallamak gibi bi derdim yok belki cidden iyi oyuncusundur fakat bunu bu videoda anlayamam ben masterlı 2.spikeda herkesi kesebilirsin ki mastersız 3.spikeda bitiyor vsler videodaki tek anlamlı sahne hanzo ve swarm ' ın çirkin görüntüleri olmuş![]()
ulen arkın chara girmişim k.bakmada sizin keyfinizi bekleyemem asas dediğin çabukluktur bi ws atmak içn 10saat hazırlık yapılmaz.bu arada videoyu tekrar aç bana ilk R yapan sensin ondan sonra beklemek senin skil barının karışıklığıdırQuickMassReich de ben oynuyordum orda beklıyorum bilerek erkenden başlıyorsun hp yi yarıya indirmissin ben sana öyle dalmaya başlıyorum durmusum orda bide mal gibi videoya koymus yazık aq![]()
masterli mastersiz seçmeden ws attım herkesle videoda gözüküyor zaten![]()
:QWEQWE yok oyle bişey ben göremedimGüzel video eline sağlık ama saten yazma kankasateeeeeeeeeeeeeeen
7-8 hp pot var benim pedalda oraya minor koyuyosn sanırsam ben pek anlamam daha hiç kullanmadım hayatımdaSkil dizilimin değil de skil atış sıran hoşuma gitti. Kardeşimmm bizde pedal var da ona göre skil bar diziyoruz![]()
bende sadece sağ tıkla istesem 2sn de 3k manayı bitiririm wsde ama failed vermemesi için minöre asılmıyorm bile1 mana 8 minör koyarım , 188 bastığından yetiyo minör. hatta bazen elimle minör atmaya devam ediyom mana bırakmıyo şerefsiz![]()
ulen yüzsüz köpek sen daha konusuyonmu asıl çarındayken ötüyodun bekle 0 çar açıp gelıyom dedın diğer çarında master vardı sonrada sen kimsinde beni kesecen diye konustun 6-0 eline verdim dua et video editlemeye eriniyom seni rezil kepaze etmiyom belt pendant küpeler yok gene 2k hpye gidiyon hala aglıyon sus rezilYa bırak bu işleri.
benim adamım ya işte HALOBASKANNNNNNNulen yüzsüz köpek sen daha konusuyonmu asıl çarındayken ötüyodun bekle 0 çar açıp gelıyom dedın diğer çarında master vardı sonrada sen kimsinde beni kesecen diye konustun 6-0 eline verdim dua et video editlemeye eriniyom seni rezil kepaze etmiyom belt pendant küpeler yok gene 2k hpye gidiyon hala aglıyon sus rezilView attachment 238 View attachment 239