H
HayirdirKARDES
Guest
İYİ SEYİRLER BEYLER.... BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR, EN İYİSİ BU
allah belanı versin kesecek human bırakmadın yeter da![]()
Sizin en iyi olduğunuzu herkes biliyor kanka , bunun polemiğini yapmaya bile gerek yok , TheMYKO tarihinin en tassaklı ve kordine mage teami Evillardır net.doğru diyosun kardeş bizim zamanımızda santalarda nova açık değildi![]()
Sizin en iyi olduğunuzu herkes biliyor kanka , bunun polemiğini yapmaya bile gerek yok , TheMYKO tarihinin en tassaklı ve kordine mage teami Evillardır net.
ustad nickine bakınca kim oldugnu cıkarmadım , hayırdır siz kimsiniz ?) yani şimdi şöyle tabii biz fazla video çekip kendimizi sağa sola reklam etmediğimiz için bizi bi kestiklerimiz bilir nedendir bilinmez ama kestiklerimizin ağzını bıçak dahi açmıyor sanki böyle hiç kesilmemiş havası felan
enteresan.
MaybeOneDay olarak yer aldık biz kardeşim. suprame-maiza-tlos gibi biraz eski serverlerde oynadık pek videolarla aramız olmadığı için bizim zamanımızda oynayan arkadaşlar bilirler. eviller iyidir fakat kibir iyi adamıda yerin dibine sokabilirustad nickine bakınca kim oldugnu cıkarmadım , hayırdır siz kimsiniz ?
o dediğin serverlarda bende oynadım , ama Evillar gibi sayabilecegim çok nadir team var ve onlardan biri malesef siz değilsiniz , değerlendirmelerimede , kastıkları np , oynadıkları süre(genelde server sonu) , kapıstıkları melee olarak yaptım . Vs'de her mage team birbirini kesebilir ama bu dediklerimde Evillar farklarını epey bi ortaya koydular.![]()
hassktr olayı çok farklı boyuta ya çektin yada dediğin gibi ben olayı çok farklı anladım , ama ben bir teamı överken altına direk alıntı yapıp yorum attıgın icin o şekilde anladım k.bakmasen beni anlamamışsın ki. mevzu şu ben zaten aman biz en iyiyiz felan gibi bir tutumum yok. sen gör veya görme biz bu adamları dardada pk dada kestik. benim anlatmaya çalıştığım şey hani böyle kimse fazla kasım kasım kasılıp vay biz en iyiyiz tribine girmesin sonra rezil felan oluyorlar üzülüyoruz yani
![]()
laf cambazlığı yapıp burada ego tatmin edecek karaktere sahip değiliz çok şükürhassktr olayı çok farklı boyuta ya çektin yada dediğin gibi ben olayı çok farklı anladım , ama ben bir teamı överken altına direk alıntı yapıp yorum attıgın icin o şekilde anladım k.bakma
in the end , i got the pointiyi günler