lJunnTheOnuRl
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Ben yapcaktm aslında bir tane adam akıllı vs atamadmVideonun ismini değiştiriyorum,
Bozulan vslerin moviesi fln. TheMYKO......
senin charlarıda gördkBi ara Pm atda Şifremi veriyim ezik carla vidyo cekme![]()
arkadaş oynuyorum diye övünüyonuzda önce o pedalı kapatacaksın sonra vs movie koyacaksın sadece sana değil senin gibi tonlarca var pedal ile bişey yaptığını sanan değilim falan demeye kalkarsanda hiç kullanmadım warrior oyuncusuyum rogue oynamaktan hiçmi hiç anlamam ama pedal verdiler skil minör atmaktan hiç anlamayan ben tek kesecek asas nadirdir şu serverde çünkü düşmüyor char oyüzden pedal ile oynayanlar için hiç bişeyden anlamayan arkadaşlarmış çünkü pedal zaten öldürtmüyor
ağır pedalcılardan biri daha buyur seninde ne olduğunu biliyoruz merak etme şimdi kalkıpda ben elle minör atıyorum diceksen şimdiden yol al yazma baskaD pedal nedir bilirmsn bana önce onu açıkla ilk cümleni okudum sadece
![]()
ulan mal skill barda minor yok pedal huri mi nasl çekiyor bu minorü biraz düşün sağ tıktan çıkıyor o minor sadece 28yaşına gelmişsin (forum yaşına göre) bence bu oyunu bırakmalısın noob.ağır pedalcılardan biri daha buyur seninde ne olduğunu biliyoruz merak etme şimdi kalkıpda ben elle minör atıyorum diceksen şimdiden yol al yazma baska